У Львові 20-річний водій під наркотиками "літав" нічним Львовом на Toyota Land Cruiser: відео

У Львові 20-річний водій під наркотиками "літав" нічним ЛЬвовом на Toyota Land Cruiser. Фото: unsplash.com.

У Львові 20-річний водій під наркотиками "літав" нічним ЛЬвовом на Toyota Land Cruiser. Фото: unsplash.com.

Події
12 квiтня 2021 09:02

У Львові патрульні поліцейські затримали 20-річного водія на Toyota Land Cruiser з системою для швидкої заміни номерних знаків. Юнак їздив містом, перевищуючи швидкість і змінюючи номерні знаки. Незважаючи на це, порушника зупинили і оштрафували. Про це повідомили у Патрульній поліції Львівщини.

Не забудьте підписатися на канал Lviv.vgorode.ua в Telegram.

Близько 3:00 патрульні отримали орієнтування від колег, що у Львові з вулиці Джорджа Вашингтона на Зелену "летить" на великій швидкості автомобіль Toyota Land Cruiser. Поліцейські, які прибули на місце виклику, побачили автомобіль, водій якого автомобіля ігнорував вказівки про зупинку і лише збільшував швидкість. 

"Автомобілю вдалося зникнути з поля зору і вже за мить поліцейським на зустріч виїхав ідентичний позашляховик, тільки з іншими номерними знаками. Поліцейські зупинили його. За кермом був 20-річний молодий чоловік", - йдеться у повідомленні.

Поліцейські виявили, що в автомобілі встановлений спеціальний пристрій заміни номерних знаків і порушник ним скористався, аби уникнути відповідальності. Також, під вітровим склом вони побачили проблискові маячки, а на даху — антени (глушилки зв'язку).

У водія машини помітили ознаки наркотичного сп'яніння, однак від перевірки у медичному закладі він відмовився. Порушник отримав шість адмінматеріалів від патрульних на загальну суму 28 тисяч гривень.

Додавайтеся у Viber і підписуйтеся на нас в Instagram. Обговорити цю новину можна на нашій сторінці у Facebook.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах