Послаблення карантину у Львові: Андрій Садовий розповів, чого чекати цього тижня

Послаблення карантину у Львові: Андрій Садовий розповів, чого чекати цього тижня. Фото: Андрій Садовий/Фейсбук.

Послаблення карантину у Львові: Андрій Садовий розповів, чого чекати цього тижня. Фото: Андрій Садовий/Фейсбук.

Події
12 квiтня 2021 11:55

Міський голова Львова Андрій Садовий прокоментував можливість послаблення карантину у місті. За його словами, до 13 квітня міський штаб з протидії коронавірусу має прийняти нові рішення про роботу ринків і навчання учнів 1-4 класів. Про це мер Львова розповів під час ранкового ефіру на радіо «Люкс FM».

Не забудьте підписатися на канал Lviv.vgorode.ua в Telegram.

«На жаль, ми не маємо очікуваного падіння темпів захворюваності на Covid-19. На сьогодні в наших міських лікарнях знаходить 1144 хворих. Тільки за останню добу госпіталізовано 41 львів’янина. Добре, що ми таки ввели посилений карантин, бо це суттєво знизило темпи поширення і наша медична система не дала збою. Локдаун дав певний результат», – розповів Андрій Садовий, мер Львова.

За його словами, сьогодні, 12 квітня, міський штаб з протидії коронавірусу сьогодні буде аналізувати ситуацію та всі показники.

"Бажання послаблювати карантин є, зокрема щодо роботи ринків чи очного навчання учнів початкових класів, але фінальне рішення ми зможемо прийняти лише завтра", – пояснив Садовий.

Окрім того мер Львова додав, що цього тижня місто перейде до більше масової вакцинації.

"Ми готові вакцинувати комунальників, освітян, але тут ми також потребуємо дозволу з міністерства. МОЗ визначає певну почерговість вакцинування, але на мою думку, потрібно переходити до швидких темпів, щоб побачити позитивний ефект як в Ізраїлі чи Великобританії», – наголосив Андрій Садовий.

Нагадаємо, жорсткий карантин у Львові продовжили до 19 квітня.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах