Зганяв злість: на Львівщині чоловік сокирою розбив голову собаці

На Львівщині чоловік сокирою розбив голову собаці. Фото: притулок "Милосердя"

На Львівщині чоловік сокирою розбив голову собаці. Фото: притулок "Милосердя"

Події
13 квiтня 2021 11:51

На Львівщині чоловік вдарив собаку своєї співмешканки сокирою по голові. На щастя, тварина вижила, втім тепер має пройти тривалий курс лікування. Власники собаки звернулись у поліцію.

Не забудьте підписатися на канал Lviv.vgorode.ua в Telegram.

Це сталося у селі Липники біля Львова. За словами власниці собаки Марії Гринник, у ніч з п’ятниці на суботу, 10 квітня, 35-річний співмешканець її сестри напився та поводив себе неадекватно, повідомляє ZAXID.NET.

«Увечері у нас стався інцидент з співмешканцем моєї сестри, який нещодавно приїхав сюди. Він був нетверезий, в неадекватному стані, усі його емоції пішли на собаку. Зранку мені подзвонила мама: вона винесла собаці їсти і побачила, що собака виліз з буди з розсіченою головою…Неподалік цього місця лежала сокира зі слідами крові», – розповіла Марія Гриник.

На Львівщині чоловік сокирою розбив голову собаці. Фото: притулок "Милосердя"На Львівщині чоловік сокирою розбив голову собаці. Фото: притулок "Милосердя"

За її словами, поліцейські забрали для допиту 35-річного співмешканця її сестри у райвідділок. Чоловік підтвердив, що саме він побив собаку.

На чоловіка склали адмінпротокол жорстоке поводження з тваринами. Ця стаття передбачає штраф від 3400 до 5100 грн.

Собаку Джека забрали у Львів в клініку ЛКП «Лев», де йому зробили операцію та зшили рану. Зараз собакою опікується львівський притулок «Милосердя», оскільки забирати її назад додому небезпечно.

Додавайтеся у Viber і підписуйтеся на нас в Instagram. Обговорити цю новину можна на нашій сторінці у Facebook.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах