Лазив по столі: на Любінській 72-річний чоловік викинув з шостого поверху кота

На Любінській 72-річний чоловік викинув з шостого поверху кота. Фото: pexels.com (умовне)

На Любінській 72-річний чоловік викинув з шостого поверху кота. Фото: pexels.com (умовне)

Події
13 квiтня 2021 14:38

Напередодні ввечері, 12 квітня, з вікна шостого поверху будинку на вулиці Любінській у Львові чоловік викинув кота. Нещасна тварина впала на тротуар і заповзла під припаркований поруч автомобіль.

Як повідомили в патрульній поліції Львівської області, очевидцями жорстокого інциденту стали одразу троє перехожих, які й повідомили про подію.  

Не забудьте підписатися на канал Lviv.vgorode.ua в Telegram.

Власницею кота виявилась 12-річна дівчина, а кривдником тварини – її вітчим. Після скоєного чоловік втік, однак на прохання поліцейських таки повернувся. Львів’янин пояснив свої дії тим, що «кіт лазив на столі і після нього лишалася шерсть».

На місці інциденту правоохоронці виявили кров. Очевидець та власниця кота відвезли тварину до ветеринарної клініки. Діагноз — множинні переломи.

На Любінській 72-річний чоловік викинув з шостого поверху кота. Фото поліціїНа Любінській 72-річний чоловік викинув з шостого поверху кота. Фото поліції

На місці події працювали слідчі. Попередньо подію кваліфікують за ч. 1 ст. 299 Кримінального кодексу України – жорстоке поводження з тваринами. Кривднику кота загрожує штраф від тисячі до 3 тисяч неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або до 6 місяців арешту, або до 3 років обмеження волі.

Нагадаємо, з балкону четвертого поверху будинку на вулиці Івана Сірка у Львові чоловік викинув кошенят. У цей момент на вулиці перебували діти, які все побачили. На жаль, одне з чотирьох кошенят загинуло. Жорстокий інцидент стався у неділю, 11 квітня.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах