Коронавірус на Львівщині: за добу померли 35 людей

Коронавірус на Львівщині: за добу померли 35 людей. Фото: unsplash.com.

Коронавірус на Львівщині: за добу померли 35 людей. Фото: unsplash.com.

Події
14 квiтня 2021 09:16

У Львівській області лабораторно підтвердили 963 нових випадкм коронавірусу. За добу померли 35 людей. Про це повідомили у Львівській міській раді.

Не забудьте підписатися на канал Lviv.vgorode.ua в Telegram.

Станом на 08.00 середи, 14 квітня, на Львівщині 119540 підтверджених випадків інфікування коронавірусом. З початку пандемії померли 2933 людини, у яких було діагностовано коронавірус. На щастя, 87399 — одужали.

"За оперативними даними, за вчорашню добу лабораторні центри провели 2964 ПЛР-тести, з яких 963 – позитивні результати. Серед них – 506 мешканців Львова", – йдеться у повідомленні. 

Коронавірус на Львівщині: за добу померли 35 людейКоронавірус на Львівщині: за добу померли 35 людей

Мобільні бригади починають вакцинацію від COVID-19 працівників сфери послуг. У першу чергу щеплення від коронавірусу отримають працівники стратегічних підприємств, закладів торгівлі та ринків, закладів харчування, банків та поштових відділень. 

У четвер, 15 квітня, міська комісія з питань ТЕБ і НС розглядатиме можливість послаблення карантину у Львові. Зокрема, вирішать питання про відкриття непродовольчих ринків, літніх майданчиків ресторанів та повернення до очного навчання учнів молодшої школи. 

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах