Знай наших: вісім територіальних громад Львівщини, де палять суху траву

Знай наших: вісім територіальних громад Львівщини, де палять суху траву. Фото: Львівська ОДА.

Знай наших: вісім територіальних громад Львівщини, де палять суху траву. Фото: Львівська ОДА.

Події
14 квiтня 2021 11:19

На Львівщині триває "сезон" спалювання сухої трави і штрафування порушників. Лише за кілька днів за спалювання сухостою в області накладено штрафів на понад 26 тисяч гривень. Про це повідомили у департаменті екології та природних ресурсів Львівської обласної держвної адміністрації. 

Не забудьте підписатися на канал Lviv.vgorode.ua в Telegram.

Як йдеться у повідомленні, екологи, надзвичайники та поліцейські під час рейду ловили паліїв просто на "гарячому". А ще – рятували з вогню зайченя. 

Знай наших: вісім територіальних громад Львівщини, де палять суху траву. Фото: Львівська ОДАЗнай наших: вісім територіальних громад Львівщини, де палять суху траву. Фото: Львівська ОДА

"Під час проведення держконтролю на території Львівського, Яворівського, Стрийського та Червоноградського районів працівникам Інспекції вдалося виявити осіб, що вчинили самовільне спалювання сухої рослинності чи її залишків", – йдеться у повідомленні. 

Так, схоплено і оштрафовано паліїв на території Мурованської, Підберізцівської, Солонківської, Глинянської, Івано-Франківської, Стрийської, Грабовецько-Дулібівської та Сокальської територіальних громад.

Також під час рейду зафіксовано два випадки спалювання відходів, за що на порушників теж накладено штрафи – по 340 гривень.

Додавайтеся у Viber і підписуйтеся на нас в Instagram. Обговорити цю новину можна на нашій сторінці у Facebook.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах