Посади дерево: у Львові стартувала акція «Озеленення планети»

Посади дерево: у Львові стартувала акція «Озеленення планети». Фото: total.kz.

Посади дерево: у Львові стартувала акція «Озеленення планети». Фото: total.kz.

Події
15 квiтня 2021 12:04

У Львові та в населених пунктах області стартувала масштабна акція «Озеленення планети». Львів'ян і всіх охочих закликали долучатися до висадки дерев. Про це повідомили у Львівській обласній державній адміністрації. 

Не забудьте підписатися на канал Lviv.vgorode.ua в Telegram.

Щоб стати учасником акції «Озеленення планети», потрібно: висадити власне дерево, згідно визначених стандартів та норм регіону;  зробити фото або відео процесу висадження дерева; зареєструвати власне висадження дерева в термін до 20 квітня на сайті проєкту «Озеленення Планети» за посиланням

Окрім того, цієї суботи, 17 квітня, на території Львова та Львівської області відбудеться масова висадка дерев. Головними локаціями стануть центр міста, колія вздовж Сихівського трамвая, вул. Богданівська, лікарня швидкої медичної допомоги, Личаківський, Франківський та Шевченківські райони. Також, висаджуватимуть дерева на 15 ділянках у лісових господарствах, зокрема у Жовківському ЛГ, Буському ЛГ, Рава Руському ЛГ, ДП Радехівське ЛМГ, ДП Самбірське ЛГ, ДП Стрийський ЛГ, ДП Дрогобицькому ЛГ, ДП Сколівське ЛГ.

Нагадаємо, що львів’ян закликають відмовитися від весняної побілки дерев та бордюрів. Комунальники розвіяли міфи про користь вапна.

Додавайтеся у Viber і підписуйтеся на нас в Instagram. Обговорити цю новину можна на нашій сторінці у Facebook.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах