Дивись під ноги: на Личаківській утворилося провалля

На вулиці Личаківській у Львові утворилося провалля. Фото: Варта1

На вулиці Личаківській у Львові утворилося провалля. Фото: Варта1

Події
15 квiтня 2021 14:52

На вулиці Личаківській у Львові утворилося провалля і тріщина на тротуарі. У міськраді вже прокоментували цей інцидент. Читайте новини Львова на VG Львів.

Як повідомив заступник директора департаменту житлового господарства та інфраструктури Львівської міськради Андрій Білий, пошкодження хідника сталося через будівельні роботи, які проводить ПрАТ «Компанія Ензим».

На вулиці Личаківській у Львові утворилося провалля і тріщина на тротуарі. Фото: Варта1На вулиці Личаківській у Львові утворилося провалля і тріщина на тротуарі. Фото: Варта1

Ще в лютому забудовний, будуючи підпірну стінку на своїй території, забагато «зайшов» на схил: вирубали дерева, земляні роботи проводили без влаштування тимчасових кріплень та без відповідних заходів з інженерного захисту території від зсувів та обвалів. Як наслідок, відбувся зсув великої частини ґрунту.

«Зараз підприємство розробляє заходи для зміцнення схилу і унеможливлення зсувів ґрунту. Після цього будуть проведені роботи з відновлення хідника та відновлення огорожі», — зазначив Андрій Білий.

Додавайтеся у Viber і підписуйтеся на нас в Instagram. Обговорити цю новину можна на нашій сторінці у Facebook.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах