На Великдень – нові джинси: коли у Львові відкриють речові ринки

На Великдень – нові джинси: коли у Львові відкриють речові ринки. Фото: Galka.

На Великдень – нові джинси: коли у Львові відкриють речові ринки. Фото: Galka.

Події
17 квiтня 2021 09:51

Міська комісія з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій  прийняла рішення про роботу у Львові непродовольчих ринків. Працювати їм дозволено з понеділка, 19 квітня, за окремим протоколом. Про це повідомив перший заступник міського голови Львова Андрій Москаленко.

Не забудьте підписатися на канал Lviv.vgorode.ua в Telegram.

За словами Москаленка, для непродовольчих ринків запроваджено окремий режим роботи за окремим протоколом.

"Протягом найближчих кількох днів після того, як в понеділок ці зміни вступлять в дію, ми будемо моніторити ситуацію, і попередньо плануємо у вівторок або середу скликати знову засідання комісії ТЕБ і НС. Якщо будуть відбуватись порушення цього протоколу, то такі заклади будуть терміново закриті", - зазначив Андрій Москаленко.

Він також наголосив, що з 19 квітня поліція і моніторингові групи будуть проводити перевірки, звертаючи особливу увагу на дрібниці. Адже дистанція та уникнення зайвої комунікації – це дуже важливо. 

Нагадаємо, у Львові посилений карантин продовжили до вівторка, 4 травня. Втім, є деякі послаблення. Зокрема, дозволили працювати ринкам і літнім терасам закладів харчування. А учнів молодшої школи відправили на очне навчання. 

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах