Сьогодні у Львові розпочнуть робити щеплення вакциною Pfizer: кого вакцинуватимуть

Сьогодні у Львові розпочнуть робити щеплення вакциною Pfizer: кого вакцинуватимуть. Фото: Патрульна поліція Львівщини (умовне).

Сьогодні у Львові розпочнуть робити щеплення вакциною Pfizer: кого вакцинуватимуть. Фото: Патрульна поліція Львівщини (умовне).

Події
19 квiтня 2021 13:56

Сьогодні, 19 квітня, у Львові розпочнуть робити щеплення вакциною Pfizer. 1170 доз цієї вакцини до міста Лева вже прибули. Про це розповіла керівниця міського управління охорони здоров’я Леся Кобецька.

Не забудьте підписатися на канал Lviv.vgorode.ua в Telegram.

Щеплення вакциною Pfizer у Львові проводитиме одна мобільна бригада. Вона має вакцинувати працівників і осіб, які перебувають у геріатричних центрах, будинках престарілих та інтернатних закладах. Також, за словами Кобецької, вакциною Pfizer щепитимуть працівників державної служби з надзвичайних ситуацій та прикордонників.

"Вакцину Pfizer/BioNTech передали у спеціальних лотках з дотриманням температурного режиму. Наразі Україна отримала першу партію цієї вакцини – 117 тисяч доз на всі регіони", – йдеться у повідомленні Львівської міської ради.

Зазначимо, загалом по Львову вакцинами AstraZeneca та CoronaVac уже щеплено понад 19 тисяч осіб, а загалом по Львівщині – майже 35 тисяч.

Додамо, що вранці 19 квітня у Львові та на Львівщині підтверджено 490 випадків інфікування коронавірусом, серед них 343 – львів’яни. За минулу добу лабораторні центри провели 1258 ПЛР-тестів.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах