Кронування по-львівськи: поліція розслідуватиме варварську обрізку дерев у Запитові

Кронування по-львівськи: поліція розслідуватиме варварську обрізку дерев у Запитові. Фото: Державна екологічна інспекція у Львівській області.

Кронування по-львівськи: поліція розслідуватиме варварську обрізку дерев у Запитові. Фото: Державна екологічна інспекція у Львівській області.

Події
20 квiтня 2021 10:13

Поліція розпочала розслідування щодо варварського кронування дерев у Львівській області. Державна екологічна інспекція Львівщини порахувала збитки і встановила, що обрізка 76 дерев вздовж траси Київ-Чоп обійдеться винуватцям у 204,7 тисячі гривень. 

Не забудьте підписатися на канал Lviv.vgorode.ua в Telegram.

Про випадок варварської обрізки дерев на трасі Київ–Чоп екологи повідомили у понеділок, 19 квітня. Під час проведення позапланової перевірки 25 березня на території Новояричівської селищної ради інспектори виявили, що у селі Запитів вздовж дороги зрубали п’ять дерев порід в’яз, акація, клен, а також обрізали крону 76 дерев.

Фото: Державна екологічна інспекція у Львівській області.Фото: Державна екологічна інспекція у Львівській області.

Як видно з фото, після такого кронування дерева стали схожими на стовпи.

"Збитки, заподіяні довкіллю внаслідок незаконної зрізки та пошкодження дерев становлять 204 738 грн. Матеріали перевірки для вжиття відповідних заходів реагування в порядку статті 214 Кримінально-процесуального кодексу України скеровано в правоохоронні органи для вжиття заходів реагування", – йдеться у повідомленні.

Додавайтеся у Viber і підписуйтеся на нас в Instagram. Обговорити цю новину можна на нашій сторінці у Facebook.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах