На Львівщині за брехню про групове зґвалтування судили жінку

На Львівщині за брехню про групове зґвалтування судили жінку. Фото: unsplash.com.

На Львівщині за брехню про групове зґвалтування судили жінку. Фото: unsplash.com.

Події
22 квiтня 2021 11:57

Мешканка Радехова Львівської області отримали рік тюрми умовно, звинувативши трьох хлопців у зґвалтуванні. Суд встановив, що це брехня. У статеві зносини з усіма підсудними жінка вступила добровільно. А заяву про зґвалтування написала, будучи п'яною. 

Не забудьте підписатися на канал Lviv.vgorode.ua в Telegram.

У вироку Кам’янка-Бузького районного суду, який оприлюднили 21 квітня 2021 року, вказано, що зґвалтування, за словами жінки, начебто трапилось ще у червні 2013 року у Радехові. Потерпіла заявила, що троє хлопців, застосовуючи фізичну силу, поклали її на собачу будку та зґвалтували, пише Zaxid.net. 

Цією справою зайнялась поліція, під час слідства потерпіла неодноразово давала свідчення про своє зґвалтування. Однак у 2018 році вона змінила покази, тож суд виправдав підозрюваних у зґвалтуванні. Тоді жінка заявила, що заяву про зґвалтування написала, будучи п'яною. Вона боялася працівників міліції, які погрожували їй тюрмою якщо вона відмовиться від своїх показань. У статеві зносини з усіма підсудними вона вступила добровільно. 

На суді потерпіла заявила, що шкодує, що збрехала про факт зґвалтування, засуджує свої дії та просила суд її суворо не карати. 

Жінці призначили покарання у вигляді трьох років тюрми, однак звільнили від відбування покарання, встановивши рік іспитового терміну.

Додавайтеся у Viber і підписуйтеся на нас в Instagram. Обговорити цю новину можна на нашій сторінці у Facebook.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах