Мер Львова запропонував уряду відкрити музеї, галереї та театри у "червоній" зоні

Мер Львова запропонував уряду відкрити музеї, книгарні, галереї та театри у "червоній" зоні. Фото: івент агенція Flash Day

Мер Львова запропонував уряду відкрити музеї, книгарні, галереї та театри у "червоній" зоні. Фото: івент агенція Flash Day

Події
22 квiтня 2021 14:09

Міський голова Львова Андрій Садовий запропонував уряду в містах червоної зони відкрити музеї, книгарні, галереї та театри. Таку ініціативу львівський мер озвучив під час засідання сесії міськради.

Не забудьте підписатися на канал Lviv.vgorode.ua в Telegram.

«Червона зона має свої обмеження. Ми намагаємось бути максимально зрозумілими і йти на крок вперед. Я би хотів звернутись до уряду, щоб він дозволив працювати книгарням, театрам і мистецьким галереям, адже потрібна також їжа для розуму. Така практика має право на життя і у Львові, і в Україні. Часто люди, які перебувають вдома, мають багато проблем на карантині. Не думаю, що коли людина одна на всю кімнату в музеї – це проблема», – зазначив Андрій Садовий.

Нагадаємо, Львів перебуває у червоній карантинній зоні з 25 березня. Натомість жорсткий карантин триває з 19 березня. Нещодавно його продовжили до вівторка, 4 травня. 

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах