Заживемо: у Львові відкрили торгові центри, ресторани та кінотеатри

У Львові відкрили торгові центри, ресторани та кінотеатри. Фото: muybuenaidea.com (умовне)

У Львові відкрили торгові центри, ресторани та кінотеатри. Фото: muybuenaidea.com (умовне)

Події
26 квiтня 2021 15:26

З переходом до «жовтої» зони епіднебезпеки у Львові скасували посилений карантин. Тож сьогодні, 26 квітня, у Львові відкрили торгові центри, ресторани, кінотеатри тощо. Таке рішення прийняла міська комісія з надзвичайних ситуацій.

Не забудьте підписатися на канал Lviv.vgorode.ua в Telegram.

«Від сьогодні, фактично, можуть розпочати роботу заклади громадського харчування і магазини всіх профілів. Стосовно закладів культури – їх робота також є можливою, але, звичайно, є достатньо жорсткі протоколи. Якщо говорити про театри чи кінотеатри, то заповненість має бути тільки 50%. Книгарні та музеї працюватимуть, я думаю, там все буде гаразд. Спортивні зали можуть працювати від сьогодні», – розповів під час брифінгу міський голова Львова Андрій Садовий.

Також мер Львова додав, що працюватимуть музеї на відкритому повітрі, зокрема Шевченківський гай, однак там не проводитимуть масових заходів. Робота нічних клубів досі заборонена.

Водночас у Львові продовжили дію карантину до 30 червня.

Нагадаємо, з 27 квітня у громадському транспорті Львова відновлять пільги на перевезення. Однак вони діятимуть лише п'ять годин на добу. Також у міській раді розповіли, коли львівським старшокласникам треба йти до школи після переведення Львова з «червоної» карантинної зони у «жовту».

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах