Офіційно: названа дата завершення опалювального сезону у Львові

Названа дата завершення опалювального сезону у Львові. Фото: dialogueparty.site (умовне)

Названа дата завершення опалювального сезону у Львові. Фото: dialogueparty.site (умовне)

Події
28 квiтня 2021 16:39

У місті очікується потепління, тож час зупиняти подачу опалення. Вже завтра, 29 квітня, у Львові завершать опалювальний сезон і батареї в оселях містян стануть холодними. Водночас, при потребі, школи, садочки, лікарні та поліклініки зможуть і надалі отримувати тепло.

Не забудьте підписатися на канал Lviv.vgorode.ua в Telegram.

«Це вперше ми так довго подаємо тепло, тому що ночі були холодні, і такий був температурний режим, що ми не могли зупинити подачу опалення. Наразі ми зупиняємо всі котельні у четвер, 29-го числа, також зупиняємо ТЕЦ. Хочу наголосити, що гарячу воду будемо і надалі подавати. Якщо буде необхідно, то школи і садочки зможуть отримувати тепло, відповідно до своїх заявок», - розповіла заступниця міського голови з питань житлово-комунального господарства Ірина Маруняк.

Від завтра, 29 квітня, синоптики прогнозують у Львові потепління –  середньодобова температура буде 9 градусів, а 30 квітня – 11 градусів. Похолодання наразі не очікується, тож в мерії рішення про завершення опалювального сезону вважають обґрунтованим.

«Якщо лікарні і поліклініки звертатимуться, і буде необхідно, щоб їм було подано тепло, звичайно, вони можуть подавати заявки, і ми це зробимо», - акцентувала посадовиця.

Нагадаємо, 29 квітня більше десяти вулиць Львова залишаться без світла через проведення планових ремонтних робіт.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах