Медичний гелікоптер доправив до львівської лікарні 34-річного жителя Турки: що про нього відомо

Медичний гелікоптер доправив до львівської лікарні 34-річного жителя Турки: що про нього відомо. Фото: Львівська міськрада.

Медичний гелікоптер доправив до львівської лікарні 34-річного жителя Турки: що про нього відомо. Фото: Львівська міськрада.

Події
30 квiтня 2021 17:06

Сьогодні, 30 квітня, до лікарні швидкої допомоги Львова гелікоптером доправили 34-річного чоловіка. У лікарні швидкої допомоги розповіли, що з сталося з нещасним.

Не забудьте підписатися на канал Lviv.vgorode.ua в Telegram.

Як йдеться у повідомленні Клінічній лікарні швидкої медичної допомоги міста Львова, медичний гелікоптер доправив до лікарні 34-річного жителя Турки. У нього – типові ознаки гострого коронарного синдрому, тож у Центрі серця та судин лікарні йому одразу почали надавати невідкладну допомогу.

«Чоловіка одразу взяли у катетеризаційну лабораторію для візуалізації судин серця та реваскуляризації інфаркт-залежної коронарної судини. Ми ж, завдяки медичній авіації, маємо можливість забезпечити пацієнтові увесь спектр невідкладної допомоги, що відповідає сучасним стандартам лікування гострого коронарного синдрому! Тим більше, якщо такий пацієнт доставлений в межах терапевтичного вікна», - повідомили в лікарні швидкої допомоги.

Зазначимо, це вже п’ятий пацієнт, якого доправили до лікарні швидкої допомоги Львова медичним гелікоптером.

На території лікарні швидкої допомоги, що на вулиці Івана Миколайчука, 9 у Львові, облаштували вертолітний майданчик. До підрозділу аеромедичної евакуації входить 12 медиків: шість лікарів невідкладних станів і шестеро фельдшерів. Багатоцільовий вертоліт ДСНС України Eurocopter EC 145 розвиває швидкість 280 кілометрів на годину. Він може сідати на територіях аеропортів чи на інше тверде покриття. Медики підрозділу аеромедичної евакуації надають допомогу пацієнтам з інфарктами, інсультами, важкими травмами після ДТП. Також вертольотом можуть транспортуватимуть реципієнтів для трансплантації. На борту гелікоптера є найнеобхідніше обладнання, щоб здійснити серцево-легеневу реанімацію та підтримку пацієнтів критичних станів. 

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах