Збив дитину на переході: львівські правоохоронці розшукали водія

У Львові розшукали кур’єра Glovo, який на скутері збив 10-річну дівчинку і втік. Фото: поліція

У Львові розшукали кур’єра Glovo, який на скутері збив 10-річну дівчинку і втік. Фото: поліція

Події
09 травня 2021 08:42

У Львові правоохоронці розшукали кур’єра Glovo, який на скутері збив 10-річну дівчинку і втік. Водієм виявився 20-річний іноземець. Читайте новини Львова на VG Львів.

Не забудьте підписатися на канал Lviv.vgorode.ua в Telegram.

ДТП сталася 28 квітня на вулиці Боткіна. Водій поїхав з місця події. У п’ятницю, 7 травня, поліція оголосила його в розшук. Водій мав жовтий наплічник з написом Glovо та червоний шолом.

Уже 8 квітня близько 17:00 на вулиці Князя Романа увагу патрульних на підозрілий скутер звернув перехожий на ім'я Олег. Він у соцмережах побачив фото і інформацію про розшук.

У Львові розшукали кур’єра Glovo, який на скутері збив 10-річну дівчинку і втік. Фото: поліціяУ Львові розшукали кур’єра Glovo, який на скутері збив 10-річну дівчинку і втік. Фото: поліція

«Транспортний засіб зупинили. За кермом був 20-річний іноземець. Свою причетність до ДТП він заперечував. Поліцейські оглянули скутер і виявили пошкодження характерні для згаданої ДТП. Тоді, хлопець зізнався у скоєному і сказав де сховав той шолом та одяг в якому був одягнений в день аварії», — повідомили правоохоронці.

Оскільки ушкодження, які отримала дитина, не підпадають під кримінальну відповідальність, справу передали патрульній поліції для розшуку порушника.

Інспектори відділу розшуку та опрацювання матеріалів ДТП складуть на молодого чоловіка два протоколи: за ст. 124 (Порушення ПДР, що призвело до ДТП) та за ст. 122-4 (Залишення місця дорожньо-транспортної пригоди) КУпАП.

Додавайтеся у Viber і підписуйтеся на нас в Instagram. Обговорити цю новину можна на нашій сторінці у Facebook.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах