«Цитрус» дарує 25% знижки на техніку Apple на честь відкриття двох магазинів у Львові

«Цитрус» дарує 25% знижки на техніку Apple на честь відкриття двох магазинів у Львові.

«Цитрус» дарує 25% знижки на техніку Apple на честь відкриття двох магазинів у Львові.

Події
12 травня 2021 18:35

Прекрасна новина для шанувальників якісних гаджетів і аксесуарів! У середині травня у Львові відбудеться відкриття одразу двох магазинів Цитрус.

Організатори обіцяють, що відкриття нових магазинів Цитрус у Львові стануть тими святами, яких так бракувало львів’янам під час посиленого карантину у місті в останні місяці. Це будуть казкові два дні з запальним ведучим, музикою, інтерактивною фотозоною, вікторинами та конкурсами, учасники яких, окрім гарного настрою, отримають ще й цінні призи.

Окрім того, 13 травня у новому магазині Цитрус на Коперника, 2, а 15 травня у торгово-розважальному центрі Victoria Gardens відбуватимуться щогодинні розіграші цінних подарунків від відомих світових брендів: JBL, Razer, Samsung, HyperX, OPPO тощо. Головний приз, який розіграють на Цитрус-святі – Макбук на чипі М1.

Відкриття магазину Цитрус на Коперника, 2 відбудеться у четвер, 13 травня. Він розташований у старовинній кам’яниці. Там, де на початку 20 століття містилася цукерня Яна Гефлінґера, а згодом – крамниця садових меблів і порцеляни Артура Бартоша. Архітектори й дизайнери, які працювали над приміщенням нового магазину Цитрус, зробили все можливе, аби зберегти частину автентичного внутрішнього декору. Завдяки їхнім зусиллям, старовинна цегляна кладка органічно вписалася в новий інтер’єр. А важливою частиною декору став майже шестиметровий орнамент української вишиванки, розміщений просто на стіні нового магазину гаджетів.

Новий магазин Цитрус на Коперника, 2 у Львові. Фото: ЦитрусНовий магазин Цитрус на Коперника, 2 у Львові. Фото: Цитрус

Святкове відкриття другого магазину Цитрус заплановане на суботу, 15 травня, у сучасному торгово-розважальному центрі Victoria Gardens, що на вулиці Кульпарківській, 226А. Це понад 200 метрів квадратних простору для зручного шопінгу, і море гаджетів та аксесуарів в одному місці. В асортименті мережі магазинів Цитрус – смартфони, планшети, ноутбуки, телевізори, товари для фітнесу та здорового способу життя, персональний транспорт, а також багато чого іншого – зі спеціальними знижками на честь грандіозного відкриття – до 25%.

Новий магазин Цитрус у ТРЦ Victoria Gardens. Фото: ЦитрусНовий магазин Цитрус у ТРЦ Victoria Gardens. Фото: Цитрус

Новий магазин Цитрус у ТРЦ Victoria Gardens. Фото: ЦитрусНовий магазин Цитрус у ТРЦ Victoria Gardens. Фото: Цитрус

Новий магазин Цитрус у ТРЦ Victoria Gardens. Фото: ЦитрусНовий магазин Цитрус у ТРЦ Victoria Gardens. Фото: Цитрус

Заінтриговані? Тоді приходьте на відкриття нових магазинів Цитрус у Львові та ставайте клієнтами мережі. Запевняємо, що з порожніми руками додому не піде ніхто!

До речі, зереєструвавшись на сайті, ви отримаєте 300 бонусних гривень, витратити які можна буде під час відкриття нових магазинів. А ті, хто встановить додаток Цитрус гарантовано отримають додаткові 100 бонусних гривень на першу покупку.

Тож не сидіть вдома, приходьте на Цитрус-свято у Львові 13 і 15 травня, веселіться, купуйте гаджети й аксесуари зі знижками, вигравайте цінні призи. Можливо новенький Макбук на чипі М1 чекає саме на вас!

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах