Розтрощив купе, вибив вікно і вискочив: неадекват вчинив дебош у поїзді Київ-Трускавець

Неадекват вчинив дебош у поїзді Київ-Трускавець. Фото: Олександр Перцовський

Неадекват вчинив дебош у поїзді Київ-Трускавець. Фото: Олександр Перцовський

Події
13 травня 2021 15:09

Сьогодні зранку, 13 травня, пасажир потягу Київ-Трускавець розтрощив купе, а тоді вибив вікно і вистрибнув з нього. Та втекти не вдалось – дебошира таки спіймали поліцейські.

Не забудьте підписатися на канал Lviv.vgorode.ua в Telegram.

«Сьогодні вранці один "герой" лишив по собі в купе сцену, як з голлівудського бойовика. Їхав потягом 49 Київ-Трускавець. Після того, як сусід вийшов у Львові - буквально розтрощив купе на ділянці до Самбора. Наші співробітники проінструктовані діяти максимально швидко та жорстко, викликали поліцію та заблокували дебошира в купе», – розповів виконуючий обов’язків члена правління «Укрзалізниці» Олександр Перцовський.

Однак чоловік не хотів нести відповідальність за свій вчинок, тож вибив вікно у купе та вистрибнув у нього. Навіть така втеча не врятувала дебошира – поліцейські його наздогнали і затримали. В «Укрзалізниці» обіцяють зробити усе можливе, щоби вандал поніс покарання й до копійки відшкодував всю шкоду компанії.

Неадекват вчинив дебош у поїзді Київ-Трускавець. Фото: Олександр ПерцовськийНеадекват вчинив дебош у поїзді Київ-Трускавець. Фото: Олександр Перцовський

«Як не крути, пасажирські потяги - це громадський простір. Тож в якому стані вони будуть - залежить і від кожного пасажира. Випадки "свинства" маємо, на жаль, щодня: інспектуючи пральні комбінати, завжди боляче бачити нові постільні комплекти, якими витерли ноги чи підлогу, наші електромеханіки майже після кожного рейсу знаходять сліди якогось вандалізму», - зазначив Олександр Перцовський.

Представники «Укрзалізниці» закликають усіх пасажирів бути пильними і при виявленні порушень чи псування майна залізниці – обов’язково інформувати персонал.  

«Ми прагнемо, аби всім було зручно та комфортно, а свинства ставало все менше. Хоча, в цілому, наші правила перевезень до домашніх улюбленців досить толерантні», - пожартував Олександр Перцовський.

Нагадаємо, суд визнав винним у хуліганстві хлопця, який розтрощив вікна у приміському поїзді, а потім виклав відео у соцмережах. Його оштрафували на 8,5 тисяч гривень.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах