Занудьгував: на Любінській п'яний водій заснув під час оформлення протоколу

На Любінській п'яний водій заснув під час оформлення адмінматеріалів. Фото: znaj.ua (умовне)

На Любінській п'яний водій заснув під час оформлення адмінматеріалів. Фото: znaj.ua (умовне)

Події
14 травня 2021 15:06

Напередодні, 13 травня, на вулиці Любінській у Львові п’яний водій заснув за кермом свого автомобіля в той час, коли патрульні оформляючи на нього відповідний протокол за порушення.

Не забудьте підписатися на канал Lviv.vgorode.ua в Telegram.

Як повідомили в пресслужбі патрульної поліції Львівської області, небайдужі повідомили правоохоронців про порушення правил дорожнього руху водієм автомобіля Chevrolet Aveo на вулиці Любінській.

Коли поліцейські зупини згадане авто, то помітили у керманича ознаки алкогольного сп’яніння. У присутності свідків водій відмовився від перевірки на стан сп'яніння.

Виявилось, чоловік якраз доїхав до свого будинку, тож на його захист вийшла дружина. Жінка почала просити відпустити чоловіка додому і вибачити йому порушення, а згодом – ще й почала тиснути на свідків. Та безрезультатно.

Коли патрульні оформляли на водія протокол за керування в нетверезому стані та постанови за інші порушення – чоловік просто заснув за кермом свого автомобіля.

На Любінській п'яний водій заснув під час оформлення адмінматеріалів. Фото поліціїНа Любінській п'яний водій заснув під час оформлення адмінматеріалів. Фото поліції

Зазначимо, за останню добу патрульні склали 11 протоколів за керування транспортними засобами в стані сп'яніння.

Нагадаємо, вночі 7 травня львівські поліцейські зупинили водійку авто «Lexus», яка перебувала в стані алкогольного сп’яніння та була позбавлена водійського посвідчення. Більше того, жінка ще й напала на поліцейських.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах