Відео: на Білогорщі чоловік з рушницею накинувся на підлітка

На Білогорщі чоловік з рушницею накинувся на підлітка. Фото: axiom.press (умовне)

На Білогорщі чоловік з рушницею накинувся на підлітка. Фото: axiom.press (умовне)

Події
15 травня 2021 17:58

У соціальній мережі Facebook поширюють інформацію про стрілянину на кільцевій дорозі з Білогорщі у Львові, яка сталась 13 травня. Очевидці стверджують, що підліток зробив зауваження водію «Mercedes» через викинуте сміття, за що чоловік накинувся на хлопця з рушницею.

Не забудьте підписатися на канал Lviv.vgorode.ua в Telegram.

Відео, де видно водія «Mercedes» із рушницею, оприлюднила в Фейсбук-спільноті «Левандівка Сіті» користувачка Уляна Лучків-Маскаль.

«Чоловік їхав на авто мерседес і викинув сміття, хлопчик років 15-16, який катався на велосипеді, зробив йому зауваження, на що чоловік відповів пострілами з пістолета та побиттям. На щастя позаду їхав інший чоловік, він  зупинився і почав захищати хлопчика, на що цей також почав на нього цілитись пістолетом, але жінка відтягнула його в авто сіла за кермо і вони втекли. Хлопця повезли в лікарню. Страшно, адже дитина просто зробила зауваження за сміття і могла померти, якби не зупинився чоловік», – написала Марія Швець.

У коментарі виданню Твоє Місто речниця Національної поліції Львівської області Світлана Добровольська підтвердила, що повідомлення про такий інцидент надходив до правоохоронців. Однак що трапилось насправді – ще встановлюють.

«Повідомлення було. Правоохоронці з’ясовують всі обставини події. Також вирішується питання правової кваліфікації – тобто, чи так все було насправді, як написано у соцмережі. Висновки будуть після того, як встановлять всі обставни події», – зазначила Світлана Добровольська.

Нагадаємо, 5 квітня на вулиці Кирила і Мефодія в центрі Львова пролунали постріли. Очевидці викликали на місце правоохоронців.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах