Забили болт: куди зі Львова зникли всі електросамокати

Забили болт: куди зі Львова зникли всі електросамокати. Фото: Andriy Chemes/Фейсбук

Забили болт: куди зі Львова зникли всі електросамокати. Фото: Andriy Chemes/Фейсбук

Події
17 травня 2021 09:07

З центру Львова на кілька днів зникли майже всі електросамокати Bolt. Так, у суботу-неділю, 15-16 травня, скористатися послугою прокату цієї компанії було майже неможливо. VG Львів розповідає, що сталося й куди зникли всі електросамокати з міста Лева.

Не забудьте підписатися на канал Lviv.vgorode.ua в Telegram.

Як виявилося, всі самокати на вихідні "з'їхалися" до !FESTrepublic на фестиваль крафтового пива та вінілової музики Craft Beer & Vinyl Music Festival. 

"Якщо ви не розумієте куди пропали всі самокати Bolt, то вони на Fest Republic", - написав львів'янин Андрій Чемес, додавши відповідне фото.

Забили болт: куди зі Львова зникли всі самокати. Фото: Andriy Chemes/ФейсбукЗабили болт: куди зі Львова зникли всі самокати. Фото: Andriy Chemes/Фейсбук

Втім, за словами львівських користувачів прокату електросамокатів Bolt, знайти самокат у центрі Львова було проблематично й у п'ятницю, 14 травня (у день відкриття пивного фестивалю).

Забили болт: куди зі Львова зникли всі самокати. Фото: Марічка Цимбалюк/ФейсбукЗабили болт: куди зі Львова зникли всі самокати. Фото: Марічка Цимбалюк/Фейсбук

Компанія Bolt запустила прокат електросамокатів у Львові наприкінці березня 2021 року. 

Додамо, що 14 травня у Львові стартував восьмий фестиваль крафтового пива та вінілової музики Craft Beer & Vinyl Music Festival. Він проходив на території !FESTrepublic протягом трьох днів. На фестиваль з'їхалися пивовари з усього світу. Окрім смачного пива та добрих наїдків, було багато хорошої музики, забіг на підборах, конкурс костюмів для собак і навіть заняття з пивної йоги.

Нагадаємо, що 14 травня у центрі Львова 20-річний хлопець на електросамокаті збив 83-річну бабусю, яка йшла тротуаром. 

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах