Забрала швидка: львів'янка намагалася покінчити з життям

Патрульні врятували жінку, яка намагалася покінчити з життям. Фото: istockphoto.com

Патрульні врятували жінку, яка намагалася покінчити з життям. Фото: istockphoto.com

Події
17 травня 2021 13:21

Учора, 16 травня, патрульні врятували жінку, яка намагалася покінчити з життям. Вона наковталась таблеток і зачинилася в квартирі на вулиці Випасовій. Читайте новини Львова на VG Львів.

Не забудьте підписатися на канал Lviv.vgorode.ua в Telegram.

До поліції зателефонувала жінка і заявила, що до неї дзвонила подруга сусідки і попросила перевірити чи в неї все гаразд. Їхня спільна знайома у телефонній розмові сказала, що не хоче жити і саме вживає велику кількість таблеток.

Коли приїхали патрульні, жінка не відкрила двері і не реагувала на дзвінки. Поліцейські відкрили підручними засобами вікно і піднявши занавіски побачили на ліжку жінку, яка не реагувала на звернення.

«У 52-річної жінки була сплутана свідомість, а на столі лежали порожні блістерні упаковки від таблеток. На місце події негайно приїхала швидка допомога. Жінку шпиталізували до реанімації спеціалізованого медичного закладу», — повідомили правоохоронці.

Нагадаємо, 15 травня, близько 2:00 ночі чоловік кинувся з моста на залізничну колію на вулиці Боткіна у Львові. Про таких кажуть «народився в сорочці», адже після падіння з висоти львів’янин таки вижив, його госпіталізували до лікарні.

Додавайтеся у Viber і підписуйтеся на нас в Instagram. Обговорити цю новину можна на нашій сторінці у Facebook.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах