Гуляй, збирай сміття, худни: львів'ян запрошують на піший екомарафон

Гуляй, збирай сміття, худни: львів'ян запрошують на піший екомарафон. Фото: unsplash.com (умовне)

Гуляй, збирай сміття, худни: львів'ян запрошують на піший екомарафон. Фото: unsplash.com (умовне)

Події
17 травня 2021 14:50

У суботу, 22 травня, у Львові відбудеться піший екомарафон. Учасники долатимуть дистанції від 6 до 100 кілометрів, збираючи сміття протягом першого кілометру маршруту. Про це розповів засновник пішого марафону POHOD100 Максим Пучин.

Не забудьте підписатися на канал Lviv.vgorode.ua в Telegram.

Піший марафон стартує 22 травня о 9:30 від стадіону «Арена Львів».

Організатори запрошують до участі всіх охочих від 7 до 70 років обрати свою дистанцію 6, 12, 25, 50 або 100 кілометрів, та влаштувати незабутню прогулянку мальовничими стежинами Львова та передмістя. 

Гуляй, збирай сміття, худни: львів'ян запрошують на піший екомарафон фото 1Гуляй, збирай сміття, худни: львів'ян запрошують на піший екомарафон фото 1

«Піші марафони, які ми проводимо вже два роки у різних містах України, – це можливість учасникам вирватись із рутини, спробувати щось нове, кинути собі виклик. Ми долучаємо людей до здорового, активного способу життя та допомагаємо очистити свідомість під час тривалої пішої подорожі. Крім того, саме під час львівського походу ми зробимо навколишнє середовище трохи чистішим – на старті всі учасники отримають пакети та рукавиці для збору сміття, тож будемо разом збирати непотріб вздовж першого кілометру дистанції», – розповів Максим Пучин.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах