Майже місяць у поході: двоє туристів пройшли пішки зі Львова до Дніпра

Дніпряни пройшли пішки від площі Ринок у Львові до Дніпра. Фото: dnipro.tv

Дніпряни пройшли пішки від площі Ринок у Львові до Дніпра. Фото: dnipro.tv

Події
18 травня 2021 12:43

Дніпряни Максим Буковшин та Сергій Новіков пройшли пішки від площі Ринок у Львові до Дніпра. Похід протяжністю понад 900 кілометрів тривав 24 дні. Читайте новини Львова на VG Львів.

Не забудьте підписатися на канал Lviv.vgorode.ua в Telegram.

Чоловіки пройшли 7 областей. Старт їхнього маршруту розпочався у квітні з центру Львова. Кожного дня туристи долали понад 40 кілометрів. Вони ночували зазвичай у наметах, втім, іноді залишалися у знайомих або в готелях, повідомляє dnipro.tv.

Їхній маршрут пролягав через трасу і через сільські дороги. Адже вони проклали собі піший маршрут. Він коротший, ніж автомобільний.

Дніпряни пройшли пішки від площі Ринок у Львові до Дніпра. Фото: dnipro.tvДніпряни пройшли пішки від площі Ринок у Львові до Дніпра. Фото: dnipro.tv

«Йдеш, йдеш, план пройти 40 кілометрів на день. Пройшли. Треба ставити намет, а ставити намет ніде. Починаєш шукати. Йдеш ще п’ять кілометрів до місця, щоб розбити намет. Це такі були труднощі, напевно, найбільші», — сказав Максим Буковшин.

Дорога, за словами мандрівників, була непроста. Іноді було важко, але загалом почуваються добре, лише  Сергій сильно роздер ноги. Дійшли до Дніпра надвечір 17 травня. Зустрічали родичі та друзі гучно, із шампанським.

Додавайтеся у Viber і підписуйтеся на нас в Instagram. Обговорити цю новину можна на нашій сторінці у Facebook.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах