Хотів вилікувати: у Самборі чоловік кілька днів приховував вбивство дружини

У Самборі чоловік кілька днів приховував вбивство дружини. Фото: rmf.fm (умовне)

У Самборі чоловік кілька днів приховував вбивство дружини. Фото: rmf.fm (умовне)

Події
18 травня 2021 15:15

Під час конфлікту у Самборі чоловік вдарив дружину ножем. Нападник не звернувся ні до медиків, ні до поліції, а натомість намагався «вилікувати» жінку самостійно. За кілька днів поранена померла вдома.

Не забудьте підписатися на канал Lviv.vgorode.ua в Telegram.

Як повідомили у пресслужбі поліції Львівської області, 17 травня до правоохоронців надійшла інформація, що в одному з будинків у місті Самбір виявлено труп 50-річної господині.

Правоохоронці виявили на тілі жінки рану в ділянці грудей. Згодом медики встановили, що внаслідок ножового поранення у загиблої були пошкоджені легеня та діафрагма, що і призвело до смерті.

Поліцейські з’ясували, що до вбивства 50-річної жінки причетний 50-річний чоловік загиблої, з якою вони проживали у будинку разом.

«15 травня ввечері між подружжям виник конфлікт, під час якого чоловік завдав дружині удару ножем в ділянку грудей, ушкодивши легеню та діафрагму. У поліцію та до медиків зловмисник не звертався, натомість – намагався «лікувати» поранену самостійно. 17 травня жінка померла», - йдеться в повідомленні поліції.

Чоловіка уже затримали, невдовзі суд обере йому запобіжний захід. Досудове розслідування триває.

Хотів вилікувати: у Самборі чоловік кілька днів приховував вбивство дружини фото 1Хотів вилікувати: у Самборі чоловік кілька днів приховував вбивство дружини фото 1

Нагадаємо, під час побутового конфлікту в одному з сіл на Самбірщині 49-річний чоловік до смерті забив свого знайомого. Труп з ознаками жорстокого побиття 12 травня виявила сестра загиблого і одразу ж зателефонувала до поліції.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах