Зроби запас: в двох районах Львова 20 травня вимкнуть воду

В двох районах Львова 20 травня вимкнуть воду. Фото: i.pinimg.com (умовне)

В двох районах Львова 20 травня вимкнуть воду. Фото: i.pinimg.com (умовне)

Події
19 травня 2021 17:00

Завтра, 20 травня, через перепідключення новозбудованого водопроводу на вулиці Бандери у двох районах Львова вимкнуть воду. Про це повідомили в пресслужбі Львівської міської ради.

Не забудьте підписатися на канал Lviv.vgorode.ua в Telegram.

Не пощастить мешканцям деяких будинків у Галицькому та Залізничному районах Львова. Так, з 9:30 до 20:00 буде призупинено подачу води до: пл. св. Юра, Городоцька, 85 – 125, Ангеловича, Озаркевича, Сєченова, Меретина, пл. Кропивницького, Карпінського, Бандери, 2-32, Війтовича, Шептицьких, М. Шептицького, Новаківського, Матейка, Рилєєва, Устияновича, Технічна, Архітекторська, Каменярів, Професорська, Бібліотечна, пл. Шашкевича, Словацького, С. Крушельницької, Дорошенка, 38-70; 39 – 77.

Після завершення ремонтних робіт буде проведена промивка вуличної водопровідної мережі. У період промивки водопроводу можливе тимчасове погіршення якості води: забарвлення води окисом заліза (іржею), що змивається з внутрішніх стінок трубопроводів. На час проведення ремонтних робіт і промивки мешканців просять зробити необхідний запас води.

З питанням «чому немає води і коли буде?» споживачі можуть звернутися на цілодобову гарячу лінію ЛМКП «Львівводоканал»: 15-51 (для стаціонарних) або +38 (032) 259 15 50, +38 (032) 259 15 51 (з мобільного).

Нагадаємо, завтра у Львові стартують гідравлічні випробування. Це означає, що львів’яни традиційно залишаться без гарячої води.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах