Польща вакцинуватиме українських заробітчан ще на кордоні: коли почнуть

Польща вакцинуватиме українських заробітчан ще на кордоні: названа дата. Фото: скріншот із відео.

Польща вакцинуватиме українських заробітчан ще на кордоні: названа дата. Фото: скріншот із відео.

Події
24 травня 2021 15:18

Вакцинація українських заробітчан на польському кордоні розпочнеться 8 червня. Щеплення робитимуть українцям у пункті пропуску «Шегині-Медика». 

Не забудьте підписатися на канал Lviv.vgorode.ua в Telegram.

Як повідомила агенція Інтерфакс-Україна з посиланням на міжнародну компанію з працевлаштування Gremi Personal, яка почала організацію такого процесу для своїх працівників, заробітчан щепитимуть з 8 червня у пункті пропуску «Шегині-Медика» вакциною AstraZeneca і Johnson & Johnson. Щеплення буде безкоштовним і добровільним для громадян України.

«Недавнє опитування наших працівників показало, що понад 55% готові вакцинуватися, щоб мати можливість частіше відвідувати Україну і після повернення в Польщу не робити ПЛР-тести або не проходити карантин. Тим більше ми бачимо і тенденцію з боку польських підприємств, які все більше зацікавлені в працевлаштуванні у себе саме вакцинованих працівників… Ми відразу домовилися з польською медичною компанією з Ряшева, яка бере на себе всю медичну частину», – сказав генеральний директор компанії Томаш Богдевіч.

У повідомленні зазначено, що незабаром список прикордонних пунктів, на яких українських заробітчан щепитимуть від коронавірусу, буде розширено.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах