Несподівано: на Львівщині натрапили на схрон боєприпасів

На Львівщині знайшли схрон боєприпасів. Фото: ДСНС Львівщини

На Львівщині знайшли схрон боєприпасів. Фото: ДСНС Львівщини

Події
26 травня 2021 11:28

На Львівщині знайшли схрон боєприпасів. Понад 16 вибіхівок випадково знайшли в полі під час проведення земляних робіт. Читайте новини Львова на VG Львів.

Не забудьте підписатися на канал Lviv.vgorode.ua в Telegram.

«25 травня о 14:22 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення, що в с. Смереківка (Перемишлянська МТГ) Львівського району в полі під час проведення земляних робіт виявлено 16 предметів ззовні схожих на вибухонебезпечні, а саме: 7 артилерійських пострілів та 9 артилерійських снарядів часів II Світової війни», — повідомили в ДСНС Львівщини.

Небезпечну знахідку виявили на відстані 1 км від житлових будинків та 2 км від дороги.

На Львівщині знайшли схрон боєприпасів. Фото: ДСНС ЛьвівщиниНа Львівщині знайшли схрон боєприпасів. Фото: ДСНС Львівщини

За фактом виявлення боєприпасів повідомили правоохоронні органи та подали заявку до 2-го спеціального центру швидкого реагування ДСНС України на вилучення та їх знищення.

У ДСНС України у Львівській області зазначили, що боєприпаси часів війни, незважаючи на розміри та значний вік, вкрай небезпечні. Натрапити на них можна в різних місцях. Тому, в таких випадках необхідно бути вкрай обережними, в жодному разі не чіпати предмет, схожий на боєприпас, а тим паче, не намагатися його вилучити та перенести. Про знахідку необхідно терміново повідомити місцеві органи влади або Службу порятунку за номером «101».

Нагадаємо, 24 травня у Львові на Сихові знайшли вибухівку. Місце події огородили і виставили охорону.

Додавайтеся у Viber і підписуйтеся на нас в Instagram. Обговорити цю новину можна на нашій сторінці у Facebook.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах