Безкоштовно: львівських підлітків кличуть у школу бізнесу

Львівських підлітків кличуть у школу бізнесу. Фото: probusiness.io (умовне)

Львівських підлітків кличуть у школу бізнесу. Фото: probusiness.io (умовне)

Події
01 червня 2021 14:45

Львівських підлітків кличуть у школу бізнесу та неформальної освіти. Тут діти отримають базові знання та необхідні компетенції у сфері фінансів, побудові бізнесу та успішної кар’єри. А головне – навчання абсолютно безкоштовне.

Як розповіли в пресслужбі Львівської міської ради, організаторами школи бізнесу та неформальної освіти «BizSmart» є управління молодіжної політики.

Не забудьте підписатися на канал Lviv.vgorode.ua в Telegram.

«Ми запросили представників успішних підприємств міста, які розкажуть підліткам про свій досвід, підхід до вирішення складних завдань, як знаходити фінансування на свої ідеї та креативне мислення», – зазначає координаторка проєктів управління молодіжної політики Діана Наорлевич.

Перший тиждень навчання стартує вже 7 червня і триватиме впродовж тижня. Навчання у школі є безкоштовним. Тижневий інтенсивний курс розрахований на підлітків, віком 14-16 років. Щоби приєднатися до першого навчального курсу, потрібно заповнити гугл-форму за посиланням.

Львівських підлітків кличуть у школу бізнесу. Фото: Львівська міська радаЛьвівських підлітків кличуть у школу бізнесу. Фото: Львівська міська рада

Акули, єноти, динозаври: 7 способів розважити дитину у Львові на вихідних

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах