На очах у однокласників: школяр зі Львова загинув під час екскурсії на водоспад

Школяр зі Львова загинув під час екскурсії на водоспад. Фото: ГУ ДСНС

Школяр зі Львова загинув під час екскурсії на водоспад. Фото: ГУ ДСНС

Події
02 червня 2021 15:03

Сьогодні, 2 червня, на Стрийщині сталась трагедія – учень шостого класу львівської школи №82 загинув під час шкільної екскурсії на водоспад Кам'янка. Хлопчик підійшов близько до водоспаду, послизнувся і впав у воду.

Не забудьте підписатися на канал Lviv.vgorode.ua в Telegram.

Як повідомили в ГУ ДСНС у Львівської області, до Служби порятунку «101» о 11:56 надійшла інформація, що у водоспаді у національному природному парку «Сколівські Бескиди» тоне дитина.

На місці рятувальники за допомогою бензопили розрізали дерево, за яке зачепилась дитина, вивільнили її та за допомогою рятувальних мотузок витягнули на берег, де передали медикам.

Доповнено: у лікарню потрапили двоє вчителів загиблого учня, одна — отримала серцевий напад. 

На жаль, реанімаційні заходи лікарів швидкої допомоги не змогли врятувати дитину. Медики констатували смерть 12-річниго львів’янина.

«Щирі співчуття рідним хлопчика, який загинув сьогодні. Під час екскурсії до с. Кам’янка учень 6 класу львівської школи підійшов близько до водоспаду, послизнувся і впав у воду, внаслідок чого отримав травму, несумісну з життям. Громада висловлює щирі співчуття рідним. Сумуємо разом з вами», — прокоментував трагедію мер Львова Андрій Садовий.

За цим фактом управління освіти Львівської міської ради проведе розслідування.

За інформацією видання Zaxid.net, група з 44 львівських школярів перебувала на шкільній екскурсії, у супроводі п'яти дорослих – трьох вчителів і двох батьків. За словами очевидців, один з хлопчиків зірвався зі слизького каміння під час спроби сфотографувати себе на тлі водоспаду.

Зараз на місці трагедії працюють поліцейські та експерти, батьків хлопчика уже повідомили.

Зазначимо, водоспад Кам'янка – водоспад на однойменній річці Кам’янка, який знаходиться у Сколівському районі Львівської області поблизу села Дубина. Сам водоспад належить до національного природного парку «Сколівські Бескиди» і є геологічною пам'яткою природи та об’єктом рекреаційного туризму.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах