Порівняй зі своєю: які зарплати отримують львів'яни різних професій

Порівняй зі своєю: які зарплати отримують львів'яни різних професій. Фото: unsplash.com

Порівняй зі своєю: які зарплати отримують львів'яни різних професій. Фото: unsplash.com

Події
03 червня 2021 12:33

У Львівській області найбільшу зарплату отримують працівники підприємств із добування сирої нафти та природного газу. Про це повідомили львівські статистики. За їхніми даними, порівняно з березнем 2021 року розмір середньої номінальної заробітної плати у Львівській області збільшився на 1,0%, а відносно квітня 2020 року − на 34,9%.

Не забудьте підписатися на канал Lviv.vgorode.ua в Telegram.

"Найбільш оплачуваними у квітні 2021 року були працівники підприємств та організацій з добування сирої нафти та природного газу (28984 гривні), операцій з нерухомим майном (20525 гривень), з виробництва хімічних речовин і хімічної продукції (18928 гривень). Найменший розмір заробітної плати зафіксовано у працівників з тимчасового розміщування й організації харчування (4756 гривень), з надання інших видів послуг (8110 гривень)", – йдеться у повідомленні Головного управління статистики у Львівській області.

Порівняй зі своєю: які зарплати отримують львів'яни різних професій  фото 1Порівняй зі своєю: які зарплати отримують львів'яни різних професій фото 1

Порівняй зі своєю: які зарплати отримують львів'яни різних професій  фото 2 1Порівняй зі своєю: які зарплати отримують львів'яни різних професій фото 2

Статистики також зазначили, що середня номінальна заробітна плата штатного працівника у Львівській області у квітні 2021 року становила 12052 гривні.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах