Стало зле за кермом: у Львові маршрутка в'їхала у дерево

Стало зле за кермом: у Львові маршрутка в'їхала у дерево. Фото: Варта 1

Стало зле за кермом: у Львові маршрутка в'їхала у дерево. Фото: Варта 1

Події
07 червня 2021 09:11

У Львові маршрутка врізалася у дерево. Про це повідомив випадковий свідок аварії Володимир Крет у спільноті "Варта 1", опублікувавши відповідне фото. Читайте всі новини Львова за сьогодні.

Стало зле за кермом: у Львові маршрутка в'їхала у дерево. Фото: Варта 1Стало зле за кермом: у Львові маршрутка в'їхала у дерево. Фото: Варта 1

Дорожньо-транспортна пригода сталася у Львові у понеділок, 7 червня. На вулиці Левандівській (неподалік Широкої). Маршрутка №11 несподівано виїхала на тротуар і в'їхала у дерево. Внаслідок ДТП постраждали п’ятеро пасажирів. Свідки аварії викликали швидку допомогу. 

«Причини ДТП встановлюють. Поліція розглядає кілька версій. Обслуговує маршрут № 11 перевізник «Міра і К», – повідомили в управлінні транспорту Львівської міської ради.

За попередніми даними, водію маршрутки раптово стало зле. На місці ДТП працюють правоохоронці. 

Нагадаємо, що 5 червня у Самборі автомобіль в’їхав в електроопору. Після зіткнення 35-річний водій застряг у понівеченому авто, тож його довелось визволяти рятувальникам. За допомогою гідравлічного розтискача потерпілого деблокували з авта, відключили акумуляторну батарею й передали нещасного медикам. 

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах