Замкнулася у кімнаті й вистрибнула з вікна: під львівським студентським гуртожитком знайшли тіло дівчини

Замкнулася у кімнаті й вистрибнула з вікна: під львівським студентським гуртожитком знайшли тіло дівчини. Фото: unsplash.com (умовне)

Замкнулася у кімнаті й вистрибнула з вікна: під львівським студентським гуртожитком знайшли тіло дівчини. Фото: unsplash.com (умовне)

Події
08 червня 2021 09:34

У Львові з вікна студентського гуртожитку випала 17-річна студентка. Від отриманих травм нещасна загинула на місці трагедії. Читайте всі новини Львова.

Інцидент стався вранці 8 червня. Першими про це повідомили очевидці у спільноті "Варта 1". За їхніми словами, дівчина випала з гуртожитку, що на вулиці Лисенецькій. 

У поліції цю інформацію підтвердили, зазначивши, що від отриманих травм внаслідок падіння з сьомого поверху дівчина загинула на місці. Трагедія трапилася у гуртожитку коледжу «Львівської політехніки» близько 6:30 ранку. 17-річна дівчина випала з вікна сьомого поверху.

Про загиблу відомо, що вона навчалася на другому курсі Техніко-економічного коледжу на спеціальності правознавство.

«Вона була сама в кімнаті, замкнулася зсередини. На місці працюють слідчі, які з’ясовують обставини загибелі», – розповіла Zaxid.net речниця університету Наталія Павлишин.



Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах