Без шолому і посвідчення: п'яний мотоцикліст намагався відкупитись від патрульних

П'яний мотоцикліст намагався відкупитись від патрульних. Фото: pexels.com (умовне)

П'яний мотоцикліст намагався відкупитись від патрульних. Фото: pexels.com (умовне)

Події
08 червня 2021 11:23

В Личаківському районі Львова патрульні зупинили мотоцикліста, який їхав без шолому. Як виявилось, керманич не мав посвідчення водія та був нетверезим. Щоби уникнути відповідальності, 37-річний чоловік запропонував поліцейським 6 тисяч гривень. Читайте всі новини Львова за сьогодні.

Як повідомили в пресслужбі патрульної поліції Львівської області, горе-водія за їзду без шолому зупини 7 червня на вулиці Кукурудзяній у Львові.  Чоловік також не мав з собою посвідчення водія.

П'яний мотоцикліст намагався відкупитись від патрульних. Фото поліції П'яний мотоцикліст намагався відкупитись від патрульних. Фото поліції

«У 37-річного керманича патрульні виявили ознаки алкосп'яніння. Коли чоловікові запропонували пройти перевірку на пристрої Drager або в медичному закладі, він зробив зустрічну пропозицію — 6 тисяч гривень неправомірної вигоди», - йдеться в повідомленні.

Водія двоколісного попередили про кримінальну відповідальність, однак це не подіяло. На місце викликали слідчих. Від перевірки на стан сп'яніння громадянин відмовився.

П'яний мотоцикліст намагався відкупитись від патрульних. Фото поліції П'яний мотоцикліст намагався відкупитись від патрульних. Фото поліції

На чоловіка винесли постанову за ч. 5 ст.121 (порушення правил користування мотошоломами) КУпАП та склали протокол за ч.1 ст.130 КУпАП – керування транспортним засобом в стані сп'яніння.

Крім того, мотоциклісту ще загрожує кримінальна відповідальність за ч.1 ст.369 Кримінального кодексу України – пропозиція чи обіцянка службовій особі надати їй неправомірну вигоду.

Нагадаємо, на Львівщині в ДТП загинув 49-річний мотоцикліст. Чоловік не впорався з керуванням, виїхав на узбіччя та зіткнувся з електроопорою. Від отриманих травм водій двоколісного загинув на місці події.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах