Розлякали тварин і пахів: на учасників ралі на Львівщині склали вісім протоколів

Розлякали тварин і пахів: на учасників ралі на Львівщині склали вісім протоколів. Фото: Державна екологічні інспекція у Львівській області.

Розлякали тварин і пахів: на учасників ралі на Львівщині склали вісім протоколів. Фото: Державна екологічні інспекція у Львівській області.

Події
08 червня 2021 14:41

На учасників чемпіонату України з ралі «ХIX Ралі Галіція» склали вісім протоколів за порушення режиму «тиші». Загальна сума штрафів – 4760 гривень. Читайте всі новини Львова.

Як повідомили у Державній екологічній інспекції Львівської області, 4-6 червня відбувся IІ етап чемпіонату з ралі, окремі етапи якого проходили через територію національного природного парку «Сколівські Бескиди» та Сколівського і Дрогобицького лісгоспу.

 «Незважаючи на всі вжиті інспекцією заходи реагування, 6 червня 2021 року під час проведення перегонів державними інспекторами було виявлено порушення вимог. Зокрема, учасники змагання на спортивних автомобілях порушували вимоги щодо охорони середовища перебування та шляхів міграції диких тварин, а саме спричинили підвищений шум та неспокій», – йдеться у повідомленні Держекоінспекції.

Загальна сума штрафів, які мають сплатити порушники становить 4760 гривень.

Нагадаємо, що під час автоперегонів у Трускавці на Львівщині автомобіль розтрощив будинок.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах