На Сихові та в центрі: у Львові запрацюють ще два центри вакцинації

На Сихові та в центрі: у Львові запрацюють ще два центри вакцинації. Фото: Андрій Москаленко

На Сихові та в центрі: у Львові запрацюють ще два центри вакцинації. Фото: Андрій Москаленко

Події
10 червня 2021 16:07

У суботу, 12 червня, у Львові запрацюють ще два центри вакцинації. Один відкриють у торгово-розважальному центрі Forum Lviv, другий – у Lviv Dovzhenko Centre. Ці центри вакцинації, як і той, що на "Арені Львів", працюватимуть щовихідних. Читайте всі новини Львова.

Всі, хто має підписану декларацію з сімейним лікарем, матимуть змогу прийти і провакцинуватись у Lviv Dovzhenko Centre (там буде працювати чотири бригади), а в Forum Lviv можуть приходити ті, хто зареєстрований в додатку «Дія».

"На «Арену Львів» можуть прийти ті, хто також зареєстрований в «Дії» та був окремо попереджений телефоном, для зручності медичних бригад і щоб можна було пропорційно розприділити всіх бажаючих впродовж дня», – розповів перший заступник міського голови Львова Андрій Москаленко.

Також він наголосив, що вакцинація у Львові здійснюється трьома вакцинами: в центрах вакцинації щеплення проводять препаратом CoronaVac, освітян на стаціонарних пунктах вакцинують Pfizer, і також надійшла вакцина AstraZeneca для другої дози щеплення тим, хто вже отримав першу дозу.

Станом на 10 червня у Львові провакцинували більше 50 тисяч мешканців.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах