Можуть знести: на Малоголосківській виявили незаконне будівництво

На Малоголосківській виявили незаконне будівництво. Фото: департамент містобудування

На Малоголосківській виявили незаконне будівництво. Фото: департамент містобудування

Події
16 червня 2021 13:40

Львів’ян закликають не купувати житло у багатоповерхівці, яку зводять на Малоголосківській. Йдеться про забудову біля житлового комплексу «Обрій». Читайте новини Львова на VG Львів.

Як повідомили у департаменті містобудування, у квітні забудовник отримав відмову на будівництво через численні недоліки у містобудівній документації.

«Їм відмовили, зважаючи на численні недоліки у проектній документації. Зокрема, плани поверхів, фасадів, генплан не відповідали вимогам ДСТУ, технічні умови щодо водопостачання та водовідведення не були затверджені в департаменті ЖКГ тощо», — повідомили у департаменті містобудування.

На Малолосківській виявили незаконне будівництво. Фото: департамент містобудуванняНа Малолосківській виявили незаконне будівництво. Фото: департамент містобудування

Але це не стримало ТзОВ «Львівський домобудівний комбінат-плюс». Замість того, щоб усувати недоліки в документації, вони просто почали будувати. На сьогодні вже зведено два поверхи.

Департамент містобудування Львівської міськради застерігає, що це будівництво самочинне і незаконне. Зараз міська інспекція ДАБК проводить позапланову перевірку цього будівництва, за результатами якої і буде прийнято рішення. 

Нагадаємо, у Львові оштрафували забудовника на 1,6 мільйона гривень. Йдеться про будівництво на вулиці Тернопільській, 42, яке проводять ПрАТ «Ірокс» та ТзОВ «Персенківка». 

Додавайтеся у Viber і підписуйтеся на нас в Instagram. Обговорити цю новину можна на нашій сторінці у Facebook.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах