Весела середа: Андрій Садовий кличе маленьких львів'ян у гості

Презентація книги: Андрій Садовий кличе маленьких львів'ян у гості. Фото: Андрій Садовий/Фейсбук (умовне)

Презентація книги: Андрій Садовий кличе маленьких львів'ян у гості. Фото: Андрій Садовий/Фейсбук (умовне)

Події
18 червня 2021 13:55

Маленьких львів'ян запрошують у гості до мера міста Андрія Садового. Щоправда, міський голова Андрій Садовий прийматиме гостей не вдома, а на роботі. Під час зустрічі діти зможуть побачити де і як працють мер Львова і депутати.

Як розповіли у міській раді, у середу, 23 червня, відбудеться інтерактивна зустріч мера міста з маленькими львів'янами, під час якою презентують дитячу книгу «У міста є Я» Ірини Озимок.

Презентація книги: Андрій Садовий кличе маленьких львів'ян у гостіПрезентація книги: Андрій Садовий кличе маленьких львів'ян у гості

Захід розпочнеться о 13.00 у великій сесійній залі Львівської міської ради (площа Ринок, 1). Запрошують дітей 6-10 років. 

"Окрім спілкування з авторкою книжки, учасники отримають змогу поставити запитання меру про те, як функціонує місто, дізнатися більше про транспорт, воду, тепло, сміття, дитячу участь, а також запропонувати власні ідеї для якісних змін у місті. Маленькі львів’яни зможуть «попрацювати» у сесійній залі, аби детально ознайомитися з роботою місцевої влади", - йдеться у повідомленні.

Щоб зареєструватися на подію, потрібно заповнити форму.

Акули, єноти, динозаври: 7 способів розважити дитину у Львові на вихідних

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах