Затиснув дверима сумку: у Львові через смерть жінки судили водія трамвая

Затиснув дверима сумку: у Львові через смерть жінки судили водія трамвая. Фото: Варта 1.

Затиснув дверима сумку: у Львові через смерть жінки судили водія трамвая. Фото: Варта 1.

Події
18 червня 2021 17:20

У Львові відбувся суд над водієм трамвая, який насмерть переїхав жінку. Смертельну ДТП чоловік вчинив на Сихові 5 грудня 2020 року. Суд спершу призначив водієві львівського трамвая три роки тюрми, однак звільнив від відбування покарання, встановивши іспитовий термін.

Не забудьте підписатися на канал Lviv.vgorode.ua в Telegram.

Як вказано у вироку суду, інцидент трапився ввечері 5 грудня 2020 року на проспекті Червоної Калини. Під час висадки пасажирів водій трамвая №8 затиснув дверима сумку 78-річної львів’янки, яку вона тримала в руці, виходячи з салону. Водій не помітив, що затиснув сумку пасажирки, та почав рух. Унаслідок цього жінка впала під колеса трамвая і отримала множинні переломи ребер, хребта, травматичні розриви легень, численні крововиливи. Нещасна померла на місці події.

Водій у суді визнав свою провину та заявив, що вчинив аварію через необережність. Додав, що відшкодував завдану шкоду родичам загиблої, та просив суд його суворо не карати та не позбавляти водійських прав, пише Zaxid.net.

Суддя Сихівського райсуду Ольга Бойко визнала водія трамвая винним у вчинення смертельної ДТП, призначивши йому три роки тюрми з позбавленням права керувати транспортними засобами протягом року. Однак винуватця аварії звільнили від відбування основного покарання, встановивши рік іспитового терміну.



Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах