П’яний львів'янин на скутері показав патрульним непристойні жести й утік: відео

П’яний львів'янин на скутері показав патрульним непристойні жести й утік: відео. Фото: unsplash.com

П’яний львів'янин на скутері показав патрульним непристойні жести й утік: відео. Фото: unsplash.com

Події
19 червня 2021 15:12

У Львові п'яний скутерист, небезпечно маневруючи, тікав від патрульних і показував непристойні жести. Поліцейські затримали водія скутера. Він зізнався, що пив пивом, але від перевірки на драгері відмовився.

Як йдеться у повідомленні Патрульної поліції Львівщини, 18 червня, близько 21:00, на вулиці Шевченка у Львові назустріч службовому автомобілю патрульних виїхав скутерист без шолома і, перетнувши подвійну суцільну смугу, дременув далі. 

«Водій проігнорував вимогу про зупинку та почав маневрувати на дорозі. Під час руху він показував нецензурні жести патрульним і неодноразово порушував правила дорожнього руху, наражаючи усіх на небезпеку», – повідомили у пресслужбі патрульної поліції.

Скутерист повернув до житлових будинків, виїхав на тротуар між двома огорожами. Коли патрульні його затримали, відразу помітили ознаки алкогольного сп'яніння. Він зізнався, що вживав пиво, але від перевірки на драгері відмовився.

На 43-річного львів'янина склали протокол за керування транспортним засобом в стані сп'яніння та винесли низку постанов.

Нагадаємо, 18 червня на автодорозі Київ — Чоп між населеними пунктами Кізлів та Буськ сталася автопригода за участю вантажівки з цистерною та легкового автомобіля ВАЗ. Перекинута цистерна заблокувала рух транспорту.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах