Розклад і ціна: зі Львова запускають новий авіарейс

Лоукостер Flynas запускає ще один маршрут зі Львова. Фото: pexels.com

Лоукостер Flynas запускає ще один маршрут зі Львова. Фото: pexels.com

Події
24 червня 2021 15:17

Лоукостер із Саудівської Аравії Flynas запускає ще один маршрут зі Львова до двох аравійських міст – Бурайда та Джидда. Польоти будуть виконувати з 7 липня двічі на тиждень. Читайте новини Львова на VG Львів.

Як повідомили на сайті Flynas, із Джидди (Jeddah) літак відправлятиметься о 8:20 і прибуде о 9:40 до міжнародного аеропорту «Касим» (Qassim), що неподалік Бурайди. Там літак підбере пасажирів до Львова, о 10:20 вилетить далі і о 15:15 прибуде до Львова. Час у дорозі з Джидди до Львова – майже 7 годин.

Зі Львова літак відправлятиметься о 16:05, прибуватиме до Бурайди о 21:15, де зупиниться на 40 хвилин для висадки пасажирів, які летіли до цього аеропорту, і далі полетить до Джидди, куди прибуде о 23:40. Загальний час у дорозі зі Львова до Джидди – 7 годин, 35 хвилин.

Найдешевші квитки економ-класу з можливістю взяти на борт 7 кг ручної поклажі в один бік коштують від 320 доларів. Ціна однакова для квитків до Бурайди та Джидди, пише zaxid.net.

16 червня Кабмін скасував обов'язкову самоізоляцію після прибуття в Україну. Водночас, щоб українцям потрапити до Саудівської Аравії потрібно отримати візу та пройти семиденний карантин у спеціальних готелях після прибуття.

Додавайтеся у Viber і підписуйтеся на нас в Instagram. Обговорити цю новину можна на нашій сторінці у Facebook.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах