Челендж в TikTok: у Львові діти крадуть ковпачки з автомобільних коліс

У Львові діти крадуть ковпачки з автомобільних коліс. Фото: kyiv.media

У Львові діти крадуть ковпачки з автомобільних коліс. Фото: kyiv.media

Події
25 червня 2021 15:49

У популярній соцмережі ТікТок з’явився новий тренд серед дітей та підлітків – скручувати ковпачки з коліс автомобілів, а потім хизуватись своїми трофеями. Цей челендж дійшов і до дітей зі Львова. Читайте всі новини Львова за сьогодні.

Крадіжка ковпачків з автомобільних коліс юними тіктокерами на Сихові потрапила на камери спостереження. Відповідне відео оприлюднило видання «Варта1».

Діти йдуть на такий злочин заради відео в додатку TikTok. Цікаво, що вони «полюють» на ковпачки з логотипом, незвичайної форми, кольорові тощо. Тоді підлітки хизуються цілими колекціями вкрадених ковпачків у згаданій соцмережі. Відео можна знайти за хештегом «#колпачки».

Крім того, діти навіть обмінюються між собою трофеями та продають їх. Також в соцмережі в додатку TikTok учасники челенджу розповідають, як правильно відкрутити ковпачок. Після крадіжки усім радять швидко втікати.

У Львові діти крадуть ковпачки з автомобільних коліс. Фото: InstagramУ Львові діти крадуть ковпачки з автомобільних коліс. Фото: Instagram

Цікаво, що челендж швидко набрав популярності. Про викрадення ковпачків з автомобільних коліс повідомили видання Києва, Одеси, Дніпра, Кривого Рогу, Луцька, Донецька, Вінниці, Миколаєва та інших міст.

Водночас постраждалі власники авто закликають батьків краще слідкувати за власними дітьми, а також провести з ними виховні розмови. Тим паче, що за такий челендж в Україні передбачена кримінальна відповідальність.

Додавайтеся у Viber і підписуйтеся на нас в Instagram. Обговорити цю новину можна на нашій сторінці у Facebook.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах