Якби ви вчились так, як треба: лише троє львівських випускників 2021 склали ЗНО з української на 200 балів

Якби ви вчились так, як треба: лише троє львівських випускників склали ЗНО з української мови та літератури на 200 балів.Фото: Волинські новини (умовне)

Якби ви вчились так, як треба: лише троє львівських випускників склали ЗНО з української мови та літератури на 200 балів.Фото: Волинські новини (умовне)

Події
29 червня 2021 12:22

Український центр оцінювання якості освіти оприлюднив підсумки цьогорічного зовнішнього незалежного оцінювання з української мови. У 2021 році четверо випускників львівських шкіл  отримали максимальні 200 балів з української. З них троє – цьогорічні, один –  попередніх років. 

Не забудьте підписатися на канал Lviv.vgorode.ua в Telegram.

Як повідомили у департаменті освіти і науки Львівської обласної державної адміністрації, троє випускників на Львівщині показали найкращі результати на ЗНО з української мови та літератури (ліцей «Гроно», Стрийська загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів №6, випускник минулих років), ще один – із української мови (львівська школа №32).

Зазначимо, що загалом в Україні лише п’ятеро випускників набрали максимальні 200 балів з української мови та літератури. Для порівняння минулого року було восьмеро 200-бальників. Ще 28 одинадцятикласників у 2021 році показали найкращі результати з української мови.

Додамо, що у 2021 році випускники мали право вибору – складати лише українську мову або ж українську мову і літературу.

Нагадаємо, що цьогоріч у Львівській області 31 випускник отримав максимальні 200 балів з англійської мови.

 
 

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах