LVIV: у місті з'явилося нове популярне місце для селфі

LVIV: у Львові з'явилося нове популярне місце для селфі. Фото: Zaxid.net.

LVIV: у Львові з'явилося нове популярне місце для селфі. Фото: Zaxid.net.

Події
30 червня 2021 13:04

На озері, що на перехресті Стрийська-Наукова у Львові, з'явилася металева скульптура з чотирьох рук. Дивлячись на їхні жести, нескладно прочитати літери «LVIV». Нова атракція набуває все більше популярності серед львів'ян. Зробити селфі біля скульптури можна в будь-який час, доступ до неї відкритий для всіх.

Не забудьте підписатися на канал Lviv.vgorode.ua в Telegram.

LVIV: у Львові з'явилося нове популярне місце для селфі. Фото: Zaxid.net.LVIV: у Львові з'явилося нове популярне місце для селфі. Фото: Zaxid.net.

Як розповів автор скульптури Олександр Горецький, багато міст мають свої символи у вигляді скульптури з літер – Беверлі Хілз, Барселона, Голівуд, і Львову теж був конче потрібен такий елемент.

"Подібні арт-об'єкти я реалізовую в Лондоні, Лос-Анджелесі, готую проект для Лас Вегаса, а тепер ці міста і Львів матимуть спільну мистецьку рису. Щодо самого формату букв, то їх ми створили інтерактивними: люди можуть торкатися, вилазити, обіймати, фотографуватися з ними, сидіти поруч, адже Львів відкритий до світу, як і наша скульптура. На одному об'єкті все не завершиться, адже творці проекту тут планують зробити цілий арт-парк, а сьогодні ми даємо йому своєрідний старт», – пояснив митець виданню Zaxid.net.

Нагадаємо, у львівському встановили скульптури піонерів.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах