Відео: після удару блискавки біля Львова спалахнув житловий будинок

Після удару блискавки біля Львова спалахнув житловий будинок. Фото: hsto.org (умовне)

Після удару блискавки біля Львова спалахнув житловий будинок. Фото: hsto.org (умовне)

Події
01 липня 2021 10:35

Напередодні ввечері, 30 червня, у житловому будинку по вулиці Козацькій, 9 у Зимній Воді сталась пожежа. Попередня причина загоряння – попадання розряду блискавки. Полум’я гасили 22 вогнеборці. Читайте всі новини Львова за сьогодні.

Як повідомили в пресслужбі ГУ ДСНС Львівської області, до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про пожежу в цегляному житловому будинку об 19:12.

До ліквідації займання залучили 22 вогнеборців та 4 одиниці спецтехніки. Пожежу вдалось повністю погасити о 20:47. На щастя, внаслідок інциденту ніхто з людей не постраждав.

Будівлю вдалось врятувати, однак вогонь таки знищив дерев’яне перекриття, підлогу, речі домашнього вжитку та робочий інструмент.

Причини виникнення займання встановлюють правоохоронці.

Як пише Zaxid.net з посиланням на голову Зимноводівської сільської ради Володимира Гутника, швидше за все, причиною пожежі стало попадання в будинок розряду блискавки. Однак офіційну причину наразі з’ясовують правоохоронці.

Крім цього, буревій зірвав у Зимній воді дахи чотирьох приватних будинків, а дерева, які впали, пошкодили два автомобілі.

Нагадаємо, у вечір середи, 30 червня, у Львові знову пройшла сильна гроза з градом та сильними поривами вітру. Чергова негода також наробила чимало біди: вітер повалив дерева, знову затопило вулиці, зірвало дахи та пошкодило фасади. Комунальники працювали й вночі, аби усунути наслідки негоди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах