Смерть 11-річного хлопчика за кермом: з'явилися подробиці ДТП і про скандального батька

З'явилися подробиці смертельної ДТП біля Львова, в якій загинув 11-річний хлопчик. Фото: поліція Львівщини

З'явилися подробиці смертельної ДТП біля Львова, в якій загинув 11-річний хлопчик. Фото: поліція Львівщини

Події
02 липня 2021 17:37

Батько 11-річного хлопчика, який загинув за кермом BMW, виявився капітаном міліції та колишнім працівником ДАІ. Роман Гануляк посадив сина за кермо, а сам п’яний їхав на задньому сидінні. Читайте новини Львова на VG Львів.

Автомобіль належить 23-річному мешканецю Рясне-Руського, який також п’яний їхав тоді в салоні. Сісти за кермо дитині дозволив 35-річний батько. Дитина не впоралась з керуванням, і автомобіль злетів з дороги. Хлопчик загинув на місці, натомість дорослі відбулися травмами без загрози для життя.

Як повідомляє ZAXID.NET з посиланнім на джерела у правоохоронних органах, Роман Гануляк працював у дорожньо-автомобільний інспекції кілька років. Він був старшим інспектором та носив звання капітана.

Чоловіка звинувачували у фальсифікації протоколів та хабарництві. У березні 2015 Романа Гануляка затримали у приміщенні управління львівської ДАІ під час отримання хабара. Того ж дня його звільнили з органів внутрішніх справ.

Односельці Романа Гануляка розповіли, що він конфліктна людина. Раніше дозволяв собі їздити нетверезим за кермом, а також вихвалявся, що навчив свого сина водити автомобіль.

Скріншот з відео ТСНСкріншот з відео ТСН

За інформацією ТСН, швидкість автомобіля була понад 120 кілометрів на годину. Це зафіксували камери відеонагляду. Після аварії чоловік не викликав ні швидку, ні поліцію. Це зробив охоронець підприємства, яке розташоване поруч. 

Окрім цього, мама і бабуся хлопчика хочуть, аби чоловік поніс суворе покарання за смерть дитини. Вони кажуть, що відправили дитину до батька всього лиш на годину. За цей час встигло статися невиправне горе.

Поліцейські відкрили кримінальне провадження через порушення правил безпеки дорожнього руху. Чи притягнуть батька загиблої дитини до відповідальності через смерть сина, ще невідомо.

Скріншот з відео ТСНСкріншот з відео ТСН

Додавайтеся у Viber і підписуйтеся на нас в Instagram. Обговорити цю новину можна на нашій сторінці у Facebook.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах