Дикі танці на Меморіалі Героїв Небесної Сотні: поліція відкрила кримінальне провадження

Дикі танці на Меморіалі Героїв Небесної Сотні: поліція відкрила кримінальне провадження. Фото: Львівська міськрада

Дикі танці на Меморіалі Героїв Небесної Сотні: поліція відкрила кримінальне провадження. Фото: Львівська міськрада

Події
05 липня 2021 15:16

Поліція відкрила кримінальне провадження за фактом осквернення Меморіалу пам’яті Героїв Небесної сотні у Львові. У суботу, 3 липня, п'ятеро дівчата влаштували там гучне святкування Дня народження – з російською музикою, танцями, подарунками й феєрверком. У мережу виклали відео гулянки на Меморіалі у Львові. 

Як повідомили у поліції Львівщини, 4 липня під час моніторигну соціальних мереж поліцейські Львівщини виявили скандальний пост.

Дикі танці на Меморіалі Героїв Небесної Сотні: поліція відкрила кримінальне провадження. Фото: скріншот із відеоДикі танці на Меморіалі Героїв Небесної Сотні: поліція відкрила кримінальне провадження. Фото: скріншот із відео

"Повідомлення, проілюстроване фотографіями та відео, на яких кілька дівчат, під час святкування вісімнадцятиріччя своєї подруги, мешканки Львова, запалювали фейєрверки та танцювали під музику на Меморіалі Героїв Небесної сотні, розташованому на вулиці Підвальній", – йдеться в повідомленні поліції.

За цим фактом відкрили кримінальне провадження за ч.2 ст.297 (осквернення пам’ятника) ККУ. Винуватцям загрожує обмеження волі на строк від трьох до п’яти років або позбавлення волі на той самий строк. Наразі правоохоронці встановлюють усі обставини події.

Нагадаємо, двоє киян розмалювали графіті Меморіал Небесної Сотні у Львові. Патрульні затримали зловмисників під час "роботи". Неприємний інцидент стався 6 січня о третій ранку.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах