Велика втрата: на Донбасі загинув випускник львівської академії

На Донбасі внаслідок обстрілів загинув майор Богдан Бродовський. Фото: 93-тя ОМБр Холодний Яр

На Донбасі внаслідок обстрілів загинув майор Богдан Бродовський. Фото: 93-тя ОМБр Холодний Яр

Події
06 липня 2021 12:09

У понеділок, 5 липня, на Донбасі внаслідок обстрілів загинув майор Богдан Бродовський. Він був випускником Академії сухопутних військ імені Петра Сагайдачного у Львові. Читайте новини Львова на VG Львів.

«Знову окупаційні війська вбили українського офіцера. Із глибоким сумом повідомляємо про загибель на передовій майора Бродовського Богдана Віталійовича, заступника начальника тилу логістики бригади… Бойовики обстріляли позиції холодноярців, офіцер отримав вибухове поранення, несумісне з життям», – повідомили представники 93 ОМБр «Холодний Яр» у Facebook. 

на Донбасі внаслідок обстрілів загинув майор Богдан Бродовський. Фото: 93-тя ОМБр Холодний Ярна Донбасі внаслідок обстрілів загинув майор Богдан Бродовський. Фото: 93-тя ОМБр Холодний Яр

Як повідомив начальник Академії у Національна академія сухопутних військ імені гетьмана Петра Сагайдачного, майор Богдан Бродовський був випускником саме львівського навчального закладу.

Богдан Бродовський народився 17 квітня 1984 року. У Збройних силах України він служив з 2002 року. У 93 бригаді офіцер почав служити ще до початку війни. Був начальником продовольчої служби. Потім ненадовго звільнявся, відновився у корпусі резерву. Нещодавно він відновив службу у 93-тій бригаді.

У нього залишилися дружина і двоє дітей.

Того ж дня поранення отримали троє бійців Збройних сила України.

Додавайтеся у Viber і підписуйтеся на нас в Instagram. Обговорити цю новину можна на нашій сторінці у Facebook.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах