Поламав ребра: на Самбірщині чоловік жорстоко вбив батька

На Самбірщині чоловік жорстоко вбив батька. Фото: aspi.com.ua (умовне)

На Самбірщині чоловік жорстоко вбив батька. Фото: aspi.com.ua (умовне)

Події
07 липня 2021 12:47

В одному з сіл Самбірського району 44-річний чоловік жорстоко вбив власного батька. Нападник зламав пенсіонеру ребра та грудну клітину, від отриманих травм нещасний помер на місці. Читайте всі новини Львова за сьогодні.

Як повідомили в пресслужбі поліції Львівської області, тіло без ознак життя зі слідами побоїв 6 липня виявив зять загиблого, який вирішив навідатись у гості до пенсіонера. Він одразу повідомив правоохоронців про моторошну знахідку.

На місці поліцейські виявили на тілі 74-річного чоловіка чисельні тілесні ушкодження, які й спричинили смерть. Зокрема, у чоловіка були зламані ребра та грудна клітина.

«Поліцейські встановили, що до скоєння злочину причетний 44-річний син загиблого. Напередодні близько 23:00 він, перебуваючи у стані алкогольного сп’яніння, прийшов у будинок батька, вчинив з ним конфлікт, під час якого жорстоко побив, спричинивши тілесні ушкодження. Від отриманих травм пенсіонер помер», - йдеться у повідомленні.

На Самбірщині чоловік жорстоко вбив батька. Фото поліціїНа Самбірщині чоловік жорстоко вбив батька. Фото поліції

За фактом слідчі відкрили кримінальне провадження за ч.2 ст.121 Кримінального кодексу України – умисне тяжке тілесне ушкодження. За скоєне чоловіку загрожує від 7 до 10 років позбавлення волі.  

Зловмисника затримали, невдовзі суд обере йому запобіжний захід.

Нагадаємо, у Стрию серед вулиці розстріляли місцевого мешканця. Резонансне вбивство сталося у ніч на понеділок, 5 липня. Двома пострілами з вогнепальної зброї вбили 41-річного Івана Гарбича. Мотив злочину правоохоронцям ще не зрозумілий.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах